WordPress Plugins

WordPress Plugins

WordPress plugins zijn kleine stukjes software die de functionaliteit van een WordPress website uitbreiden. Omdat elke WordPress website andere behoeftes heeft zijn deze functionaliteiten niet in de kern van WordPress inbegrepen.

Wij programmeren plugins voor door ons gebouwde websites. Veel van deze plugins zijn specifiek voor één website ontwikkeld maar we hebben ook algemenere plugins die we op meerdere websites gebruiken.

Neem nu contact op voor meer informatie

"*" geeft vereiste velden aan

Emazing Plugins:

Emazing WP

Een plugin die algemene WordPress instellingen en functies verzorgt. Bepaalde onnodige/overbodige code wordt uit de website verwijderd en onderdelen van het beheergedeelte van de website zijn per gebruiker ontoegankelijk te maken.

Emazing Fancybox

FancyBox is een “tool” om afbeeldingen weer te geven in een zgn. “lightbox” die als “overlay” over de pagina ligt. De Emazing Fancybox Plugin koppelt de Fancybox functionaliteit aan de standaard WordPress Gallerij.

Emazing Enfold

Enfold is een WordPress thema dat we regelmatig gebruiken. Om niet telkens dezelfde aanpassingen/verbeteringen aan het thema te hoeven doorvoeren hebben we al deze functies in een plugin opgenomen.

Emazing Maintenance

De Emazing Maintenance plugin helpt ons alle door ons onderhouden websites te monitoren op beschikbare updates, up-time en eventuele problemen.